ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά το Κτηματολόγιο για την θανούσα υπάλληλο – Διαφωνία για τα αίτια

Απαντά το Κτηματολόγιο για την θανούσα υπάλληλο – Διαφωνία για τα αίτια

Το Κτηματολόγιο φαίνεται να απορρίπτει τη θέση της Παγκύπριας Συντεχνίας "Ισότητα" σε ό,τι αφορά τα αίτια θανάτου της υπαλλήλου του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου.

Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από ανακοίνωση του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (03/09).

Συγκεκριμένα, ανακοινώνει ότι, "με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη της συνάδελφου / υπαλλήλου του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Αμμοχώστου, θεωρούμε αναγκαίο να αναφερθούμε στην ανακοίνωση / καταγγελία που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 02/09 στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αναφορικά με τα αίτια του θανάτου της, δηλώνοντας τα εξής:

  1. Τα αίτια θανάτου οποιουδήποτε ανθρώπου βασίζονται και καταγράφονται μόνο μέσω επίσημων ιατρικών πορισμάτων / ανακοινωθέντων.
  2. Κατανοούμε τους λόγους και την ανάγκη των συντακτών της ανακοίνωσης / καταγγελίας για δημόσια συζήτηση θεμάτων που αναδεικνύουν.
  3. Διαφωνούμε με τον τρόπο και το χρόνο που επέλεξαν.
  4. Είμαστε στη διάθεση οποιασδήποτε επίσημης Υπηρεσίας του Κράτους, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο, να παράσχουμε την οποιαδήποτε πληροφόρηση μας ζητηθεί.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της αποθανούσας συναδέλφου μας".

Θυμίζουμε πως η Παγκύπρια Συντεχνία "Ισότητα" με ανακοίνωσή της είχε υπονοήσει ότι αιτία του θανάτου της εν λόγω υπαλλήλου, ήταν ψυχολογική πίεση που της ασκείτο στον χώρο εργασίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top