ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 28χρονο για τον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 28χρονο για τον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου

Τουρίστα, 28 ετών, συνέλαβε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) η Αστυνομία, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 29χρονο.

Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για τον σοβαρό τραυματισμό 29χρονου Βρετανού επίσης τουρίστα, ο οποίος είχε εντοπιστεί το απόγευμα της Τρίτης (11/9) στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, με τραύματα στο κεφάλι.

Ο τραυματίας είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στον εγκέφαλο και κάταγμα γνάθου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Εναντίον του συλληφθέντος προέκυψε μαρτυρία σύμφωνα με την Αστυνομία, που διενήργησε έρευνες κι έλαβε σειρά καταθέσεων.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη (13/9) ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Η κατάσταση της υγείας του τραυματία εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE