ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… βάζει με τον Υπουργό και «Γουστάρουν τα κάγκελα γεμάτα αλήτες» (PIC)

Τα… βάζει με τον Υπουργό και «Γουστάρουν τα κάγκελα γεμάτα αλήτες» (PIC)

Ανακοίνωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων Ανόρθωσης αναφέρει:

««Κύριε» υπουργέ ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς στην καθημερινότητα μας για να νιώθουμε πιο ασφαλής στην «όμορφη» κοινωνία που θέλετε να μας παρουσιάσετε. Σε αυτήν που τα τσιράκια σας κρύβονται πίσω από εμπόριο λευκής σάρκας, σε αυτήν που οι παιδεραστές αποφυλακίζονται με χάρες, σε αυτήν που καίγονται τεκμήρια χιλιάδων σοβαρών υποθέσεων. Σε αυτήν που τίποτε δεν λειτουργά βάση «νομοθεσίας» αλλά εσείς εκεί «ατρόμητος» και «τρανός» υπέρμαχος για την νομοθεσία των γηπέδων. Ζείτε τον ύπνο του δικαίου και δεν θέλετε να σας ξυπνήσουν οι εφιάλτες μας. Κάνετε λάθος όμως και εμείς θα βρισκόμαστε σε αυτούς μέρα και νύχτα. Μέχρι να σας νικήσουμε. Γιατί εμείς έχουμε και πρόσωπα και ταυτότητα. Απλά δεν είναι για τα «μαγαζιά» σας.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ, αδειάστε τα γήπεδα λοιπόν και δείξτε τους ότι η νομοθεσία τους είναι για τα μπάζα. Σταθείτε όλοι απέναντι τους και δείξτε ότι τα γήπεδα είναι για τον κόσμο. Μας δείχνουν καθημερινά πως είναι οι πλέον άσχετοι για να αποφασίζουν για τον αθλητισμό. Θυσιάστε το σήμερα για να έχουμε αύριο και μεθαύριο. Για να έχουν λόγο τα παιδιά μας να αγαπήσουν αυτή την «τρέλα» όπως όλοι μας, που γνωρίσαμε τις Κυριακές αλλιώτικες. Εικόνες σαν αυτή και ατμόσφαιρα γηπέδου δύσκολο εως αδύνατο να υπάρξουν ξανά με τα σημερινά δεδομένα. Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές λένε πως δεν γουστάρουν να αγωνίζονται σε γήπεδα εκκλησίες. Γουστάρουν τον παλμό, την τρέλα στο πέταλο, την φωτοβολίδα και τα κάγκελα γεμάτα «αλήτες».

ΜΑΧΗΤΕC 1994 – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από αντίστοιχο παιχνίδι πριν τρία χρόνια».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top