LIFESTYLE

Παντρεύτηκε ο Justin Bieber!

Παντρεύτηκε ο Justin Bieber!

Έκανε την έκπληξη ο Justin Bieber και μας άφησε όλους άφωνους! Ο τραγουδιστής από τον Καναδά παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Hailey Baldwin.

Ο γάμος τους επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές στο εξωτερικό και έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα. Το μοντέλο και ο Justin φαίνεται πως παντρεύτηκαν την Πέμπτη (13/9) στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με το People. «Το έκαναν χωρίς να ακούσουν κανέναν», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα υπάρχει ήδη επιβεβαίωση από μέλη της οικογένειας πως το μυστήριο τελέστηκε με κάθε νομιμότητα στο δημαρχείο. Ωστόσο σύντομα αναμένεται και θρησκευτικός γάμος, ο οποίος θα έχει καλεσμένους συγγενείς και φίλους. «Θα κάνουν μία μεγάλη γιορτή ενώπιον Θεού και αγαπημένων τους ανθρώπων», σημειώνει μία δεύτερη πηγή στο περιοδικό.

Το ΤΜΖ από την πλευρά του δημοσίευσε φωτογραφία του ζευγαριού να επισκέπτεται τον χώρο του Δημαρχείου, όπου βγαίνουν οι άδειες γάμου. Μάλιστα φαίνεται άνθρωποι να άκουσαν τον Bieber να λέει στην αγαπημένη του: «Ανυπομονώ να σε παντρευτώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top