Στο πλευρό του Χάρη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι με την μικροψυχία πολλών» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλευρό του Χάρη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι με την μικροψυχία πολλών» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επέλεξε να σχολιάσει την αναβάθμιση της οικονομίας της Κύπρου στην επενδυτική βαθμίδα ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Συγκεκριμένα, ο Παμπορίδης, επέκρινε όλους όσοι κατακρίνουν τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει, «ήταν τουλάχιστον ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας και ΄πατέρας΄ αυτής της νίκης».

«Αν μη τι άλλο αξίζει απαίνου», συνεχίζει ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ τονίζει πως θλίβεται με την «μικροψυχία πολλών».

Υπενθυμίζουμε πως σε επενδυτική κατηγορία, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια στην κατηγορία «σκουπίδια», αναβάθμισε την κυπριακή οικονομία ο οίκος αξιολόγησης S&P Global Ratings, θέτοντας σε σταθερό ορίζοντα τις προοπτικές της οικονομίας.

Ο αμερικανικός οίκος αναβάθμισε αργά το βράδυ της Παρασκευής 14/09 τη μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της Κύπρου σε ξένο και εγχώριο νόμισμα στο BBB-/A-3` από `BB+/B`.

Δείτε την ανάρτηση του τέως υπουργού:

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE