ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Χάος με λογαριασμό Στέγης ηλικιωμένων– Νηστικοί οι ένοικοι - Απλήρωτοι οι υπάλληλοι

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Χάος με λογαριασμό Στέγης ηλικιωμένων– Νηστικοί οι ένοικοι - Απλήρωτοι οι υπάλληλοι

Η Στέγη ηλικιωμένων Ιδαλίου, Άγιος Δημητριανός, ήταν ένα από τα «θύματα» της πώλησης της Συνεργατικής στην Ελληνική Τράπεζα, αφού ο λογαριασμός τους έκλεισε και δεν μπορούσαν να κάνουν καμιά πληρωμή.

Όπως δήλωσε ο Λοΐζος Ποσείδιας, πρόεδρος της Στέγης Αγίου Δημητριανού στον «Φιλελεύθερο», ο λογαριασμός τους έκλεισε απροειδοποίητα με το πέρασμα της Συνεργατικής στην Ελληνική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους αλλά και να μην μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα για την σίτιση 31 ηλικιωμένων που διαμένουν εκεί.

Οι εργαζόμενοι, όπως είπε ο κ. Ποσείδιας, έδειξαν κατανόηση και υπομονή, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η σίτιση των ενοίκων της στέγης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Στέγης, με πρωτοβουλία των εργαζομένων, αλλά και φίλων, έγιναν τηλεφωνήματα σε υπεραγορές και επιχειρήσεις της περιοχής, προκειμένου να τους προσφερθούν δωρεάν τρόφιμα. Κάτι που ευτυχώς συνέβη και δεν έμειναν νηστικά τα άτομα που διαμένουν στην στέγη.

Ο κ. Ποσείδιας, ανέφερε επίσης ότι, είχαν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον τραπεζικό τους λογαριασμό, ωστόσο στις 31 Αυγούστου, ειδοποιήθηκε ότι ο λογαριασμός της Στέγης Ηλικιωμένων και των παιδιών, είχε κλείσει.

Ως προσωρινή λύση, προχώρησαν στην δημιουργία άλλου λογαριασμού, στον οποίον κατατέθηκαν επιταγές και εισπράξεις της Στέγης και στις 10 Σεπτεμβρίου, έγινε κατορθωτό να πληρωθεί και το προσωπικό.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην συλλογή τροφίμων, βοήθησαν σημαντικά οι Μητροπολίτες Μόρφου και Κύκκου, αλλά και επιχειρηματίες και απλός κόσμος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top