Το… σύνθημα του Φανούριου για Λάτσιο – «Προσπάθειες για να παίζουμε Τσίρειο στην Ευρώπη»!

Το… σύνθημα του Φανούριου για Λάτσιο – «Προσπάθειες για να παίζουμε Τσίρειο στην Ευρώπη»!

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο την Πάφο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Αρχίζουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Κάναμε το αυτονόητο, πήραμε τη νίκη με μία καλή εμφάνιση και τώρα η σκέψη μας είναι στον αγώνα με την Λάτσιο.

Η Λάτσιο έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι και είμαστε ένα πολύ μεγάλο αουτσάιντερ στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης, όμως είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας».

Για την απουσία του Καραγιόλ είπε: «Ο Καραγιόλ είχε μία ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Θα δούμε αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λάτσιο, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες».

Πρόσθεσε επίσης: «Κάνουμε αρκετές προσπάθειες, έτσι ώστε του χρόνου να αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο, στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE