ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκόμεθ: «Με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό…» – Τι είπε για Ομόνοια και εάν μπορεί για ΤΙΤΛΟ

Γκόμεθ: «Με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό…» – Τι είπε για Ομόνοια και εάν μπορεί για ΤΙΤΛΟ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, μίλησε για λογαριασμό της αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ 2.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάρισμα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ: «Ξέρω το στατιστικό και είναι καλό για μας. Όταν ξεκινούσαμε είχαμε δυο δρόμους. Μακροπρόθεσμα να περάσουμε το στυλ μας και άμεσα να πάρουμε αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το δυο στα δυο και είμαστε ευχαριστημένοι».

Σχόλιο για τις στενές νίκες: «Σέβομαι όλες τις ομάδες. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον οποιοδήποτε. Έχουν καλούς παίκτες και προπονητές, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Είναι σημαντικό που φτιάχνουμε φάσεις. Είχαμε 8-9 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Η ποιότητα των παικτών μας με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό και θα έρθουν τα γκολ».

Αναφορά για τον στόχο της Ομόνοιας: «Μιλήσαμε με την ομάδα και τον προπονητή για το θέμα. Δε θα καθορίσω τον τελικό στόχο. Πρέπει να παίζουμε κάθε αγώνα σαν τελικό. Στο τέλος θα δούμε αλλά τώρα το σημαντικό είναι να δουλεύουμε μαζί και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».

Εάν μπορεί η Ομόνοια για κατάκτηση τίτλου: «Όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν θέλω να βάλω αυτή την πίεση στην ομάδα. Ξέρουμε το επίπεδο των παικτών που έχουμε, αλλά οι άλλες ομάδες έχουν τρία και τέσσερα χρόνια χτίσιμο. Θα προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top