ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 14χρονος ζήτησε από τον ΠτΔ να φύγει από την Στέγη – «Ψευδής η καταγγελία του πατριού του» – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: 14χρονος ζήτησε από τον ΠτΔ να φύγει από την Στέγη – «Ψευδής η καταγγελία του πατριού του» – VIDEO

Με επιστολή προς τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 14χρονος ζήτησε να επιστρέψει σπίτι του, από την στέγη ανηλίκων που φιλοξενήθηκε το τελευταίο διάστημα λόγω καταγγελίας που έκανε εναντίον του ο πατριός του.

Για την υπόθεση, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην μεσημβρινή εκπομπή του TvOne ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος ανάφερε ότι η επιστολή του 14χρονου έφτασε την Δευτέρα (17/9) στο γραφείο του, λόγω του ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, έλειπε στο εξωτερικό και με άμεσες διαδικασίες, ενημέρωσε το παιδί ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο κ. Νικολάου, σημείωσε ότι η καταγγελία που έγινε εναντίον του 14χρονου από τον πατριό του, αποδείχθηκε ψευδής και αβάσιμη και γι’ αυτό κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την επιστροφή του στην οικογένειά του.

Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, Ονούφριου Σωκράτους, αν προκύψουν δυσκολίες με την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι και στον πατριό του, που τον είχε καταγγείλει, είπε ότι, η οικογένεια του 14χρονου, έχει απομακρυνθεί ήδη από τον εν λόγω άνδρα.

Επιπλέον, ο κ. Νικολάου, ρωτήθηκε για τις συνέπειες που ίσως υπάρξουν προς τον πατριό του παιδιού, λόγω της ψευδής καταγγελίας, με τον υπουργό να απαντά ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα και ίσως δοθούν οδηγίες προς τις διωκτικές αρχές για τυχόν ευθύνες από την συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του κ. Ιωνά Νικολάου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top