ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Απαντούν στην επιστολή Χαμπιαούρη οι εκπαιδευτικοί

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Απαντούν στην επιστολή Χαμπιαούρη οι εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ,ΠΟΕΔ,ΟΛΤΕΚ αποστέλλουν την Κυριακή 19/08 μια πρώτη επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, απαντώντας στη δική του επιστολή που απέστειλε στις οργανώσεις στις 17 Αυγούστου, και η οποία, ουσιαστικά, θα αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη Δευτέρα 20/08 θα συνέλθει μια ολιγομελής ομάδα, από όλες τις οργανώσεις, η οποία θα επεξεργαστεί και θα ετοιμάσει ένα κείμενο που θα απαντά στα κείμενα του Υπουργείου σημείο προς σημείο, το οποίο θα το δώσουν στον Υπουργό Παιδείας όταν θα συναντηθούν.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το πρωί της Δευτέρας 20/08 οι Γραμματείες των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα συνέλθουν σε ξεχωριστές συνεδρίες, ακολούθως θα έχουν στις 11 το πρωί συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν κοινή συνεδρία.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού απέστειλε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 17 Αυγούστου, τέσσερα έγγραφα, τα οποία είναι πολυσέλιδα, και όπως ανέφεραν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, στην πρώτη τους αντίδραση, χρήζουν προσεκτικής μελέτης και αξιολόγησης στα συλλογικά τους σώματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE