ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας σκότωσε με μια μαχαιριά στο στήθος την 8χρονη κόρη του- «Δεν θυμάμαι τίποτα…»

Πατέρας σκότωσε με μια μαχαιριά στο στήθος την 8χρονη κόρη του- «Δεν θυμάμαι τίποτα…»

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες το έγκλημα που είχε συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αγγλίας και αφορά τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Mylee Birmingham από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βρετανικό τύπο το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2018 όταν ο 55χρονος William Billingham, αδελφός πολύ γνωστού τηλεαστέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και με αυτό «κάρφωσε» στο στήθος την ανυπεράσπιστη 8χρονη Μylee.

Είχε προηγηθεί καυγάς με την πρώην σύντροφό του και μητέρα της 8χρονης, την οποία επίσης απειλούσε να σκοτώσει, επειδή όπως σημειώνεται, τον παράτησε και ήταν ήδη σε σχέση με μια άλλη γυναίκα, κάτι που τον έκανε έξαλλο.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο το άτυχο αγγελούδι έχασε τη ζωή του από τη φονική μαχαιριά του πατέρα της, με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει μέσω του δικηγόρου πως έχει απώλεια μνήμης και δεν θυμάται καθόλου το περιστατικό και τον συνήγορό του να ζητά ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως: "Είτε θυμάται τα γεγονότα είτε όχι, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το εγκλήματα που συνετέλεσε, την απόπειρα φόνου της συζύγου του και την δολοφονίας της 8χρονης κόρης του".

Η δίκη συνεχίζεται με το Δικαστήριο να καλείται να αποφανθεί αν πρόκειται για δολοφονία ή για ανθρωποκτονία την ίδια ώρα που ο 55χρονος, πατέρας 6 παιδιών από τρεις συζύγους, δεν παραδέχεται ενοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top