Χριστίνα Παυλίδου: Ποζάρει πρώτη φορά με τις τρεις της κόρες σε βραδινή έξοδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Χριστίνα Παυλίδου: Ποζάρει πρώτη φορά με τις τρεις της κόρες σε βραδινή έξοδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Η μεγάλη κόρη της Χριστίνας Παυλίδου έγινε ολόκληρη γυναίκα και η μικρή εξελίχθηκε σε μια μικρή κυρία. Η δεύτερή της κόρη έφτασε στο ύψος την μητέρα της. 

Η Χριστίνα Παυλίδου εμφανίστηκε με τις τρεις κόρες της στην παρουσιάση προγράμματος του Alpha Κύπρου.

Οι τρεις πανέμορφες κόρες της Χριστίνας Παυλίδου την συνόδευσαν στην παρουσίαση του Alpha Κύπρου και δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φακό κρατώντας στα χέρια τους το σήμα του καναλιού των Λατσιών. 

Η Χριστίνα Παυλίδου δεν ξεχώριζε από την μεγάλη της κόρη, η οποία πια έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα. Εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο πολύ μοιάζουν στην σύζυγό του Γιώργου Τσάκκα και τα τρία της κορίτσια.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί με την πρώτη ματιά και οι τρεις κόρες της Χριστίνας είναι οι ίδιες η παέμορφη μητέρα τους.  

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha Κύπρου 'ΜΠΛΕ' κάνει χαριτωμενιές με το σήμα του καναλιού μαζί με τα τρία της κορίτσια: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE