ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απουσιάζει απο την οικία της εδω και ενα χρόνο η 33χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απουσιάζει απο την οικία της εδω και ενα χρόνο η 33χρονη  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε συνέχεια Αστυνομικών Ανακοινώσεων, ημερομηνίας 19/12/2017 και 23/2/2018, η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό της MARICAR VALDEZ ARQUIOLA, 30 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει επί του θέματος, απορρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί δυστοκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE