ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιλογή under για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, πόνταρε τώρα Megabet Plus!

Επιλογή under για ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, πόνταρε τώρα Megabet Plus!

Με δύο σημαντικούς αγώνες συνεχίζεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή: ΑΠΟΕΛ-Δόξα (18:00) και Αλκή-Ανόρθωση (20:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

18:00 ΑΠΟΕΛ-Δόξα
Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και αναμένεται να κερδίσει, ωστόσο διανύει μια μεταβατική περίοδο ενώ έχει και σημαντικές απουσίες. Η Δόξα θα παλέψει τον αγώνα όμως δύσκολα θα πάρει κέρδος.

Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.13, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.60.

20:00 Αλκή-Ανόρθωση
Η Ανόρθωση έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τους τρεις βαθμούς ωστόσο παρουσιάζει τρομερή δυσκολία στο σκοράρισμα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Στον αντίποδα, η Αλκή επέδειξε τρομερές αδυναμίες και δύσκολα θα προβάλει αντιστάσεις απέναντι στην «Κυρία».

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ανόρθωση έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς το διπλό έχει απόδοση 1.39, ενώ ο άσος είναι στο 7.16. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 4.23.
Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.82, ενώ για το under είναι 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.04.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

H ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top