ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πειθαρχική έρευνα εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της Αστυνομίας- Ήξερε για τη δράση εμπόρου-εκβιάστη και δεν ενεργούσε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πειθαρχική έρευνα εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της Αστυνομίας-  Ήξερε για τη δράση εμπόρου-εκβιάστη και δεν ενεργούσε

Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά την κατάθεση 26χρονου, ο οποίος ανέφερε πως 28χρονος από τη Λεμεσό, από τον οποίο δανείστηκε 9.000 ευρώ τον εξανάγκασε να γίνει «βαποράκι» κοκαΐνης καθώς  δεν μπορούσε να τον αποπληρώσει ενώ τον εκβίαζε ότι θα κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένεια του.

Την υπόθεση είχε χειριστεί αρχικά το ΤΑΕ Λεμεσού, ωστόσο  φαίνεται να υπήρξε εμπλοκή από την «υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου» της Δύναμης, γνωστή και ως «Αδιάφθοροι» όπου και διαφάνηκε ότι οι καταγγελίες του 26χρονου νεαρού ήταν σε γνώση υψηλόβαθμού στελέχους της Δύναμης ο οποίος και ελέγχεται για τον αν έπραξε τα δέοντα για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπο κράτηση αφου΄στην κατοχή του εντοπίστηκε και όπλο ενώ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην οικία του κατέγραφε δημόσιο χώρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top