Iδιαίτερη η συνήθεια του ζευγαριού της κυπριακής showbiz κάθε βράδυ – VIDEO

Iδιαίτερη η συνήθεια του ζευγαριού της κυπριακής showbiz κάθε βράδυ – VIDEO

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την ιδιαίτερη συνήθεια που έχει με τον σύντροφό της άφησε άφωνη την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Η Αναστασία Δράκα βρέθηκε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, «Όλα Καλά» και μίλησε για όλα, ακόμα και για τις συνήθειες που έχει με τον σύντροφό της, Μάριο Κούμα.

Όπως αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του ΣΙΓΜΑ «Παντρεμένοι κι οι δυό» με τον Μάριο Κούμα κάθε βράδυ προσεύχονται.

Η προσευχή τους βοηθά να ξεπερνούν τα προβλήματα που εμφανίζονται στην σχέση τους.

Όλο αυτό προέκυψε από την επιλογή της να προσεγγίσει την νοοτροπία του Μάριου Κούμα για να μπορεί να έχει άποψη για αυτό.

Έτσι προσεύχεται κάθε βράδυ με τον Κύπριο τραγουδιστή και πάνε κάθε Κυριακή εκκλησία.

 Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.