Το… πήρε πάνω του ο Πιέρος Σωτηρίου!

Το… πήρε πάνω του ο Πιέρος Σωτηρίου!

Εύκολο απόγευμα είχε στο κύπελλο για τη φάση των «16» η Κοπεγχάγη, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας της Βίμπι και την κέρδισε με 0-3.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Κύπριος διεθνής επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος σκόραρε στο 28΄ από το σημείο του πέναλτι και στο 72΄, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το… «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 88΄ ο Νταραμί.

Σημειώνουμε ότι ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε βασικός στο σημερινό παιχνίδι και ήταν ουσιαστικά, ο MVP της ομάδας του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE