ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια και φαρμακερή από τον ΑΠΟΕΛ… πολύ καλύτερη η ΑΕΚ

Μια και φαρμακερή από τον ΑΠΟΕΛ… πολύ καλύτερη η ΑΕΚ

Ημίχρονο στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’ με το σκορ στο παιχνίδι να είναι στο 1-0 από το τέρμα του Τάμαρι στο 25’. Δυο μελανά σημεία στο παιχνίδι οι αναγκαστικές αλλαγές της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Ένα πρώτο ημίχρονο που η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Οι Λαρνακείς είχαν την κατοχή της μπάλας καθώς και τις περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Τομάς και Ακοράν να φτάνουν πολύ κοντά στο τέρμα αλλά ο πολύ καλός Ρομό τους σταμάτησε. Η ΑΕΚ που κυριάρχησε και στον χώρο του κέντρου προσπαθώντας να βγάλει επιθέσεις όσο και από τα πλάγια όσο και από τον άξονα.

 Ένα μουδιασμένο ΑΠΟΕΛ είδαμε στο πρώτο μέρος που προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο αλλά μάταια. Λούκας Σόουζα και Γκέντζογλου δεν κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Η φάση που έκανε την αλλαγή στο πρώτο μέρος όσο και στο αποτέλεσμα όσο και στα δεδομένα των δυο τεχνικών ήρθε από τους ‘γαλαζοκίτρινους’. Ένα κακό εκτελεσμένο κόρνερ από τα δεξιά για την ΑΕΚ με τον Ρομό να ελέγχει την μπάλα. Ο Άλ Τάμαρι άρχισε την κούρσα στο δεξί άκρο. Ο Βενεζουλάνος έριξε την μπάλα προς τον νεαρό που με μια εξαιρετική κούρσα πέρασε δυο αμυνόμενους της ΑΕΚ και κάνοντας το πλασέ έκανε το 1-0

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο ομάδες είχαν από μια αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι τους. Στο 17’ λεπτό ο Κάσες πήρε την θέση του Λαρένα ενώ στο 39’ λεπτό ο Μοράις πήρε την θέση του Ντε Βισνέντι.

Αυτά έγιναν στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να είναι καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ αλλά με τους ‘γαλαζοκίτρινους’ να παίρνουν την ουσία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top