ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει τέλος… χάθηκε η ουσία

Πάει τέλος… χάθηκε η ουσία

Μέσα από την εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται επιτακτική κίνηση η πρόσληψη του προπονητή. Ένας προπονητής ο οποίος να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση την οποία. Η ομάδα από το παιχνίδι με την Δόξα βρίσκεται στον αναπνευστήρα χωρίς ακόμη να καταφέρει να βρει σημάδια ανάκαμψης.

Είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί και αυτό είναι δεδομένο. Φέτος όμως υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην ομάδα που μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση. Ομάδα υπάρχει, ποδοσφαιριστές με ποιότητα υπάρχουν. Πέρα όμως από αυτά ο ΑΠΟΕΛ νοσεί και κανένας μέχρι στιγμής δεν ξέρει από πού πρόσβαλε αυτή την ασθένεια.

Όποιος και να αναλάβει τον ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια δουλειά, για να επαναφέρει την ομάδα. Κυρίως το θέμα ψυχολογίας και το θέμα τον αποδυτηρίων είναι αυτό που πρέπει να έχει κατά νου όχι μόνο ο νέος τεχνικός η τεχνικός διευθυντής αλλά και η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων που έχουν την πλήρη ευθύνη για τα όσα έγιναν και έπονται να γίνουν.

Έγινε γνωστή σήμερα και απομάκρυνση του Τόζα Σάμπουριτς μετά από δική του γραπτή παραίτηση στην διοίκηση. Εντός των επόμενων 24ώρων αναμένεται και τελική κατάληξη με τον Ισλανδό τεχνικό διευθυντή Άρναν Γκρέταρσον όπου είναι στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Πρόδρομο Πετρίδη την πιθανή συνεργασία τους. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή αρκετά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν αλλά αυτό του Γερμανού, Τόμας Ντολ. Μία λύση που ενδιαφέρει για τα καλά τον ΑΠΟΕΛ.  Ο συγκεκριμένος τεχνικός ηγέτης βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση που του έγινε από τους πρωταθλητές Κύπρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος και να είναι αυτός που θα πάρει τα κλειδιά του ‘Άρχαγγέλου’ θα έχει τεράστια δουλειά μπροστά του αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει. Για να γίνει αυτό πρέπει να δοθεί η ελευθερία στον άνθρωπο αυτό να κάνει την δουλειά του χωρίς παρεμβολές από τρίτους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top