ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την «πλήρωσε» αυτοκίνητο πολίτη που βρισκόταν στο σημείο

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την «πλήρωσε» αυτοκίνητο πολίτη που βρισκόταν στο σημείο

Η καταδίωξη ύποπτου οχήματος στην επαρχία Λευκωσίας το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου, μπορεί ευτυχώς να μην είχε τραυματισμούς, ωστόσο, δεν έλειψαν οι υλικές ζημιές.

Πιο συγκεκριμένα, όχημα περίοικου, το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω από τη σκηνή των πυροβολισμών, την «πλήρωσε» με υλικές ζημιές καθώς, κατά την προσπάθεια του ρυμουλκού που κλήθηκε στην περιοχή από την Αστυνομία για να παραλάβει το όχημα των δραστών, προσέκρουσε σε αυτό.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ η αστυνομία μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες δεν κατάφερε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Να σημειώσουμε πως κατά την καταδίωξη το όχημα των δραστών ακινητοποιήθηκε σε περιτοίχισμα οικίας, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ, ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top