ΠΑΡΑ-THEMA

Κινδυνεύουν με λιντσάρισμα από Τουρκοκύπριους στην Πύλα οι υπάλληλοι της ΑΗΚ

Κινδυνεύουν με λιντσάρισμα από Τουρκοκύπριους στην Πύλα οι υπάλληλοι της ΑΗΚ

Κατάχρηση ηλεκτρικού ρεύματος και απλήρωτοι λογαριασμοί από Τουρκοκύπριους κάτοικους της Πύλας, έχουν ως αποτέλεσμα υπόλοιπο 500 χιλ. ευρώ, μόνο για το 2017.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Μεγάλος βραχνάς για την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποτελούν οι απλήρωτοι λογαριασμοί στην Πύλα, καθώς όχι μόνο δεν πληρώνουν τα οφειλόμενα τους, αλλά ταυτόχρονα προχωρούν και σε καταχρήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιωμένα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ενώ οι Ελληνοκύπριοι κάτοικοι της περιοχής προχωρούν κανονικά στην εξόφληση των οφειλών τους, Τουρκοκύπριοι, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες έχουν ανεγείρει μέχρι και ξενοδοχεία σκύλων με κλιματιστικά αλλά και άλλα υποστατικά, αρνούνται να πληρώσουν. Εξού, και οι 500.000 ευρώ ανείσπρακτα ποσά για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή μόνο για το 2017, τα οποία και παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Μάλιστα, προηγούμενες καταγγελίες αναφέρουν πως Τουρκοκύπριοι έχουν στήσει ολόκληρες παράνομες επιχειρήσεις χωρίς να εξοφλούν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση για τους Ελληνοκύπριους κάτοικους της περιοχής, οι οποίοι προχωρούν κανονικά στην εξόφληση των οφειλών τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top