ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ – Ενημέρωση για Σκέμπρι, Καραγιόλ, Παπουλή, Στυλιανού και Βασιλείου

ΕΞΕΛΙΞΗ – Ενημέρωση για Σκέμπρι, Καραγιόλ, Παπουλή, Στυλιανού και Βασιλείου

Κλήση για τις εθνικές ομάδες της χώρας τους έλαβαν οι Αντρέ Σκέμπρι και Μουσταφά Καραγιόλ, ενώ στην εθνική Κύπρου συμπεριλήφθηκαν οι Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού και Φώτης Παπουλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

🇲🇹 Ο αρχηγός της εθνικής Μάλτας, Αντρέ Σκέμπρι, θα αντιμετωπίσει τo Κόσοβο για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών στις 11/10. Στις 14/10 η Μάλτα θα αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική.

🇬🇲 Ο Μουσταφά Καραγιόλ θα εκπροσωπήσει την Γκάμπια στις αναμετρήσεις για το Africa Cup κόντρα στο Τογκό στις 12/10 εκτός έδρας και 16/10 εντός.

🇨🇾 Τέλος, οι Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού και Φώτης Παπουλής θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της χώρας μας για το Πρωτάθλημα Εθνών με τη Βουλγαρία στις 13/10 και με τη Σλοβενία στις 16/10

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους ποδοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top