Ίσως να μην έχει ξανασυμβεί πότε στον ΑΠΟΕΛ- Χτυπά καμπανάκι

Ίσως να μην έχει ξανασυμβεί πότε στον ΑΠΟΕΛ- Χτυπά καμπανάκι

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε την 3η νίκη στο πρωτάθλημα αφού κατάφερε να φύγει με το «ροζ φύλλο» από το Αντώνης Παπαδόπουλος, ωστόσο η αμυντική λειτουργία προκαλεί προβληματισμό στην τάξη των φιλάθλων και όχι αδικαιολόγητα.

Ίσως δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ στις πρώτες 4  αγωνιστικές να έχει δεχθεί 9 γκολ ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός που σε τρία διαδοχικά παιχνίδια (με Σαλαμίνα, Δοξα και Ανόρθωση) ο τερματοφύλακας μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές.

Στην αντίστοιχη περσινή περίοδο ο ΑΠΟΕΛ είχε δεχθεί μόλις ένα τέρμα, ενώ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 35 γκολ παθητικό σε 36 αγώνες.

Άμεσα οι πρωταθλητές θα πρέπει να διορθώσουν τα κενά στην άμυνα με το καμπανάκι να έχει ήδη ηχήσει...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE