ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ μετά την ανοικτή συνεδρία – Τα τρία ΣΗΜΕΙΑ

Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ μετά την ανοικτή συνεδρία – Τα τρία ΣΗΜΕΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ 10.10.2018

Ο Σύνδεσμος την περασμένη Δευτέρα απάντησε σε πολλά ερωτήματα, υπό την παρουσία μελών μας, αλλά και ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ που δεν είναι μέλη του Συνδέσμου. Το συμβούλιο του Συνδέσμου εξήγησε πως αυτό που απαιτείται τη δεδομένη στιγμή είναι η ενότητα, ενώ ανέλυσε στους παρευρισκόμενους όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες προς όφελος του ΑΠΟΕΛ. Μερικές από αυτές μπορούν να αναφερθούν δημόσια και είναι η απαίτηση από την εταιρεία όπως η ομάδα μπει επιτέλους σε επαγγελματικές βάσεις με τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να αποφασίζει για προπονητές και παίχτες και την απομάκρυνση όλων όσων αποτελούσαν την επιτροπή προγραμματισμού από τεχνικά και αγωνιστικά θέματα. Μετά την απαίτησή μας αυτή (η οποία ήταν και απαίτηση όλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ), ανακοινώσαμε πως αν δεν γίνει πράξη και αν συνεχίσουν τα μέλη της διοίκησης να παρεμβαίνουν σε τεχνικά θέματα, τότε στις 10/10 θα καλέσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και θα ζητήσουμε εξηγήσεις στον Αρχάγγελο γιατί συνεχίζεται μία αποτυχημένη συνταγή εις βάρος της ομάδας μας. Ευτυχώς οι προτροπές των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ εισακούστηκαν και έχει προσληφθεί τεχνικός διευθυντής ο οποίος με τη σειρά του θα προσλάβει προπονητή. Η απόφαση της ανοιχτής συνεδρίας είναι να στηρίξουμε το μοντέλο αυτό, ευελπιστώντας πως στο τέλος η ομάδα μας θα έχει μπει πράγματι σε επαγγελματικές βάσεις όσον αφορά τον προγραμματισμό και τη διαχείριση, μετά από τη σπατάλη τόσων εκατομμυρίων σε παίχτες και προπονητές με τις ερασιτεχνικές κινήσεις της επιτροπής προγραμματισμού.

Η δεύτερη απαίτηση του Συνδέσμου από τη διοίκηση ήταν όπως συγκαλέσει εκλογική συνέλευση. Μία ακόμη απαίτηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Ο Σύνδεσμος θα περιμένει να οριστεί η συνέλευση, αξιολογώντας παράλληλα το νέο τεχνικό μοντέλο της ομάδας και καλώντας οποιονδήποτε πιστεύει πως μπορεί να κρατήσει τα ηνία του ΑΠΟΕΛ είτε στο άμεσο μέλλον, είτε από την επόμενη χρονική περίοδο να δημοσιοποιήσει το ενδιαφέρον του.

Η σημαντικότερη απόφαση της ανοιχτής συνεδρίας, είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να στηριχθεί από όλους. Κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών του για να μπορέσει να βρει τα πόδια του και να κατακτήσει το 28ο πρωτάθλημα. Να γνωρίζουν οι πάντες λοιπόν στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ πως ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ στηρίζει την ομάδα του. Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας, τους καλούμε να δώσουν τα πάντα για τη Φανέλα, για εμάς, για τους εαυτούς τους. Φυσικά η στήριξη που δίνουμε στην ομάδα δεν μπορεί δυστυχώς να μεταφερθεί μέσα στο γήπεδο λόγω της κάρτας. Οι επόμενες και άμεσες κινήσεις μας κατά της κάρτας της μίζας, οι οποίες αποφασίστηκαν στην ανοιχτή συνεδρία, θα γίνουν σύντομα γνωστές, αφού ο ΘΡΥΛΟΣ πρέπει να αποκτήσει ξανά τον καλύτερό του παίχτη, τον κόσμο της ομάδας.

Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ανοιχτής συνεδρίας. Ευχαριστούμε όσους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ήταν εκεί. Ακούσαμε τη γνώμη και τις εισηγήσεις όλων, και ο Σύνδεσμος είναι ανοικτός καθημερινά για να ακούσει όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Όσοι συκοφαντούν και κρύβονται σαν κατίνες ας μείνουν για πάντα στις τρύπες τους, εκεί τους πρέπει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top