XABA τους Καραγιάννη στις ΜΙΚΡΕΣ εθνικές! Άρχισε τις «εξυπηρετήσεις» ΝΕΟΣ εκλέκτορας

XABA τους Καραγιάννη στις ΜΙΚΡΕΣ εθνικές! Άρχισε τις «εξυπηρετήσεις» ΝΕΟΣ εκλέκτορας

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες. Είμαι αναγκασμένος να επανέλθω, στην ιστορία που άνοιξε η… στήλη, για τη μη αξιοκρατική κλήση μερικών παιδιών, στις μικρές εθνικές ομάδες. 

Θυμηθείτε μια από τις αναρτήσεις (ΕΔΩ

Χτες μου είπε ενημερωμένη πηγή, ότι ο νέος Ομοσπονδιακός της Κ-14, στην πρώτη κλήση που έκανε, όχι μόνο αγνόησε παιδιά που βγάζουν μάτια, αλλά κάλεσε άλλα 2-3 παιδιά, μόνο και μόνο για λόγους «εξυπηρέτησης» δικών του ανθρώπων. Όχι γιατί, πραγματικά, το αξίζουν. 

Ξέρετε τι καταλαβαίνω αγαπητοί αναγνώστες; Γράφει, γράφει ο Αιχμηρός, αλλά είναι λες και ρίχνω αυγά στον τοίχο. Ούτε που συγκινούνται οι άνθρωποι, ειδικά εκείνοι που έχουν τα επιτελικά πόστα στην Ομοσπονδία. Σάββα μ’ ακούς; 

Υ.Γ. Διάβασα χτες σε άλλη σελίδα, ότι και στην εθνική ομάδα φούτσαλ, ο Ομοσπονδιακός κάλεσε παίχτες που είναι ανενεργοί. Τελικά ο «ιός» είναι μεταδοτικός!  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE