ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρωσία με ‘σπασμένα’ τα φρένα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσία με ‘σπασμένα’ τα φρένα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μουντιάλ, η Ρωσία επικράτησε της Τουρκίας με 2-0 και αύξησε την διαφορά στην κορυφή του ομίλου της για το Nations League.

ελικά δεν ήταν μία απλή φωτοβολίδα η πορεία της στο πρόσφατο Μουντιάλ, αφού η Ρωσία παραμένει σε υψηλές πτήσεις. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια και με το 2-0 επί της Ρωσίας έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ρόμαν Νόιστεντερ άνοιξε από νωρίς το σκορ (20’, 1-0), ενώ ο ήρωας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ντένις Τσέρισεφ με ένα ακόμα τέρμα με την φανέλα της Εθνικής έκανε το 2-0 (78’), που φέρνει την Ρωσία στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, έναντι τριών της Τουρκίας και ενός της Σουηδίας.

Σε άλλα παιχνίδια για την τέταρτη κατηγορία του Nations League: Αζερμπαϊτζάν – Μάλτα 1-1 (53’ Αμπντουλάγεφ / 37’ Μούσκατ) και Φαρόε – Κόσοβο 1-1 (50’ Γένσεν / 9’ Ράσιτσα).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top