ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από εκεί που υπολογίζονταν και πρόσφεραν, τώρα μεταξύ πάγκου και κερκίδας

Από εκεί που υπολογίζονταν και πρόσφεραν, τώρα μεταξύ πάγκου και κερκίδας

Μεταξύ πάγκου και κερκίδας είναι δύο ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στο περσινό πρωτάθλημα για την ΑΕΛ, αν και επίσημα δεν λέγεται κάτι ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όπως συμβαίνει με Μουστάκη και Τζούνιορ.

Οι Φιντέλις Ιρένε και Λεάντρο Σίλβα δεν έχουν πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ για το φετινό πρωτάθλημα, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να τοποθετείται στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη της Λεμεσιανής ομάδας, για τον δεύτερο (πατήστε εδώ).

Όσον αφορά τον Φιντέλις Ιρένε, ήταν εκτός αποστολής και από τα δύο παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων. Ο Σίλβα από την άλλη, αν και ήταν στην αποστολή στην αναμέτρηση με τη Δόξα, δεν του δόθηκε χρόνος συμμετοχής από τον Bόσνιο τεχνικό.

Πάντως ο Κέρκεζ με αυτή του την κίνηση… έρχεται να επιβεβαιώσει όλες αυτές τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ του παρελθόντος, πως οι δύο αυτοί παίκτες της μεσαίας γραμμής, οι οποίοι ήταν στη δύναμη της ΑΕΛ και στην περσινή σεζόν, δεν είναι στις βασικές του επιλογές. Σαφέστατα, υπήρχε, και δεν αποκλείεται να υπάρξει στο μέλλον, θέμα περί αποχώρησης τους από το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Οι Ζντραβκόφσκι και Αντάμοβιτς έχουν «κερδίσει» την ψήφο εμπιστοσύνης του Ντούσαν Κέρκεζ για τις δύο θέσεις ανασταλτικών χαφ, όπως και ο Ντα Σίλβα σε αυτή του επιτελικού μέσου, ενώ είναι και ο Γιον Γκαθτανάγια, ο οποίος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων για το προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Σημειώνουμε ότι Ιρένε και Σίλβα το είχαν ψάξει το καλοκαίρι για μία νέα ποδοσφαιρική «στέγη», αλλά για διάφορους λόγους δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι ουσιαστικό, έτσι συνεχίζουν να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και να τιμούν το συμβόλαιό τους με την ΑΕΛ, αν και δεν υπολογίζονται μέχρι στιγμής από τον προπονητή τους. Φυσικά στο μέλλον θα χρειαστούν όλοι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top