ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απουσία και το ΔΙΛΗΜΜΑ που (ίσως) αλλάξει όλο το ΠΛΑΝΟ Ολίβα (ΣΕΝΑΡΙΑ)

Η απουσία και το ΔΙΛΗΜΜΑ που (ίσως) αλλάξει όλο το ΠΛΑΝΟ Ολίβα (ΣΕΝΑΡΙΑ)

Με αυξημένες επιλογές αλλά και αρκετά διλήμματα (ευχάριστα) για τον Ολίβα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής η Ομόνοια.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα έχει στη διάθεση τους Αλμπίν, Λόε και Γκαφούρ (ήταν στην αποστολή με Αλκή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε αφού προήλθε από τραυματισμό) ενώ εκτός θα είναι οι Κατελάρης, Χριστοφή και ο Μότα. Ο Κατελάρης αν και μπήκε στο δρόμο της επιστροφής από τον τραυματισμό ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Όσον αφορά το πλάνο που ετοιμάζει ο Ολίβα για τον αγώνα με την ΕΝΠ (Κυριακή 16/9 – 18:00) οι… Χριστοφή και Ραμίρες θα καθορίσουν τον σχηματισμό και τα πρόσωπα.

Τα σενάρια για αντι-Χριστοφή

Η απουσία Χριστοφή από το δεξί φτερό δημιουργεί χώρο για έναν εκ των Μόντες, Τζαίλσον και Αντόνια. Εάν προτιμηθεί ο Μόντες στο δεξί φτερό τότε ίσως να δούμε ντεμπούτο Αλμπίν σε ρόλο δεκαριού.

Πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί σαν δεξί εξτρέμ συγκεντρώνει και ο Τζαίλσον. Αν προτιμηθεί αυτή η επιλογή τότε αυτόματα οι Κούσουλος και Λόρα θα διεκδικήσουν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Τελευταία επιλογή είναι αυτή του Αντόνια, ο οποίος είναι κλασικός εξτρέμ και μπορεί να δώσει πολλά με την ταχύτητα του.

Ο… καθοριστικός Νταβίντ Ραμίρες

Ο Κοσταρικανός επιθετικός αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδαε του την περασμένη Τρίτη και μάλιστα 90λεπτο, για αυτό το λόγο ίσως να μην χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα. Στην πρώτη αγωνιστική ο Ραμίρες αγωνίστηκε ως παρτενέρ του Ντάρμπισαιαρ με αποτέλεσμα να προτιμηθεί το 4-4-2. Αν όμως μείνει στον πάγκο τότε το πιο πιθανό είναι να δούμε και αλλαγή σχήματος σε 4-2-3-1.

Παίζονται και οι υπόλοιπες θέσεις

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις ο Ολίβα έχει πλειάδα επιλογών. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μεχίας και αριστερά στην άμυνα ο Ίσμα Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας ο Γκαφούρ διεκδικεί θέση βασικού στο πλάι του Πρτσε με τον Βύντρα να μένει εκτός. Πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Κούσουλος.

Στα χαφ ο Ζόρντι Γκόμεθ και ο Σοάρες είναι οι δύο επικρατέστεροι όμως υπάρχουν και οι επιλογές των Λόε και Ενρίκες που ίσως βρουν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Στο αριστερό φτερό τη θέση διεκδικούν οι Ζίβετς και Εντρένα, με τον Σλοβένο να έχει το προβάδισμα.

Στην κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει κανένα δίλημμα με τον Ματ Ντάρμπισαιαρ να ετοιμάζεται να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και να ανοίξει λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top