ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Κρύβονταν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» - Έτσι ξημέρωσε στην περιοχή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Κρύβονταν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» - Έτσι ξημέρωσε στην περιοχή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε τους Αγίους Τριμιθιάς κάτι που αποδεικνύεται και από τις εικόνες στην περιοχή, το πρωί της Δευτέρας (22/10).

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την REACTION Cyprus, το πρωί της Δευτέρας (22/10) από τους Αγίους Τριμιθιάς καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε στην περιοχή ο ανεμοστρόβιλος.

Μιλώντας στο Τρίτο ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (22/10) o εκτελεστικός διευθυντής της REACTION, κ. Μάριος Σταύρου, ανάφερε ότι εθελοντές βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ και το πρωί επισκέφθηκαν την περιοχή για να δουν πως μπορούν συνδράμουν και να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Συνεργεία καθαρίζουν δρόμους, ενώ γίνεται πλήρης απογραφή των ζημιών που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος. 

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μαρτυρίες κατοίκων, οι οποίοι δήλωναν σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Συγκλονιστικό είναι ότι κάποιοι, φοβούμενοι από τον ανεμοστρόβιλο, κρύφτηκαν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» όπως δήλωσαν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι, ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ατόμου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE