ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο - Τον εντόπισαν στον δρόμο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο καταζητούμενο - Τον εντόπισαν στον δρόμο

Πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, συνελήφθη την Κυριακή (21/10) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα της Κυριακής (21/10), μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος στη Λευκωσία, όπου του εκδόθηκε εξώδικο για τροχαίο αδίκημα και διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και στο όχημα του 30χρονου στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, αριθμός κινητών τηλεφώνων, δύο tablet, κάρτες sim, δύο ξύλινα ρόπαλα και ένα μαχαίρι.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE