ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαπιστώθηκαν τα αίτια της φωτιάς στην ασφαλιστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαπιστώθηκαν τα αίτια της φωτιάς στην ασφαλιστική

Σε βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκατάσταση ταμπέλας, οφείλεται η φωτιά που έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο πριν τις 21:00, το βράδυ της Κυριακής (21/10) σε γραφεία ασφαλιστικής εταιρίας στη Λευκωσία.

Ενημέρωση από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει καταρριφθεί, αφού όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες που ακολούθησαν στα γραφεία της εταιρίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρική ταμπέλα, η οποία παρουσίασε βραχυκύκλωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 20:45, ξέσπασε φωτιά σε κτίριο όπου στεγάζονται, στον τελευταίο όροφο, τα γραφεία εταιρείας ασφαλειών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.