ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΚΡΗΞΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ: Με μοτοσικλέτα ο… βομβιστής στις 06:15 –«Το πάρτι θα συνεχιστεί» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΕΚΡΗΞΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ: Με μοτοσικλέτα ο… βομβιστής στις 06:15 –«Το πάρτι θα συνεχιστεί» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 06:15 το πρωί (26/10) επέλεξαν τα εγκληματικά στοιχεία να στείλουν το μήνυμά τους -με αμυντική χειροβομβίδα- στους ιδιοκτήτες του νυκτερινού κέντρου διασκέδασης «Τα Βαρελάδικα», στην λεωφόρο Μακεδονιτίσσης στον Στρόβολο.

Της Γεωργίας Παππούτα

Μια χρονική στιγμή κατά την οποία ο κόσμος ξυπνά και ετοιμάζεται να βγει εκτός σπιτιού… Είναι ενδεικτικό ότι την έκρηξη αντιλήφθηκε ιδιοκτήτης περιπτέρου που γειτνιάζει με το σημείο. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή είχε και πελάτη εντός του περιπτέρου. Με λίγα λόγια, είναι ευτύχημα που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ο ιδιώτης φύλακας…
Η ώρα που επιλέγηκε, προφανώς έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας του νυκτερινού κέντρου. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 06:00 το πρωί, το μαγαζί φρουρείτο από ιδιώτη φύλακα. Ο δράστης ή οι δράστες, περίμεναν να αποχωρήσει το εν λόγω πρόσωπο, για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Με μοτοσικλέτα – Αμυντική χειροβομβίδα
Πληροφορίες μας από τη σκηνή, αναφέρουν ότι την εγκληματική ενέργεια εκτέλεσε άτομο που βρισκόταν σε μοτοσικλέτα. «Αφού πρώτα έριξε αμυντική χειροβομβίδα, αποχώρησε με ταχύτητα από το σημείο» ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή του ThemaOnline.

Η αμυντική χειροβομβίδα ρίφθηκε σε υπόστεγο που εφάπτεται της κεντρικής εισόδου του νυκτερινού κέντρου, στα δεξιά.

Ο ιδιοκτήτης
Ο ιδιοκτήτης του νυκτερινού κέντρου ανέφερε στο ThemaOnline ότι «το πάρτι θα συνεχιστεί». Όταν τον ρωτήσαμε τι εννοεί, μας ανέφερε ότι η λειτουργία του νυκτερινού κέντρου δεν θα επηρεαστεί, καθώς δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Κάμερες ασφαλείας
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας. Μέχρι τις 08:30 άνδρες της Αστυνομίας λάμβαναν καταθέσεις από το σημείο. Στο νυκτερινό κέντρο υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), το οποίο θα εξεταστεί από τους ανακριτές της υπόθεσης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top