Οδηγός στην Αγία Νάπα «έσπασε» το μηχανάκι του αλκοτέστ

Οδηγός στην Αγία Νάπα «έσπασε» το μηχανάκι του αλκοτέστ

Ενα πρόσωπο συνελήφθηκε χθες βράδυ να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης στην Αγία Νάπα και συνελήφθηκε.

Σύμφωνα την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10 χθες βράδυ μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 128mg αντί 22mg που είναι το κανονικό.

Ο 34χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και άρνησης παροχής ικανοποιητικού δείγματος για τελική εξέταση αλκοόλης και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE