Πρέσβης Ελλάδος: «Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν για κάποια όχι και τόσο αυτονόητα ιδανικά τη σημερινή εποχή»

Πρέσβης Ελλάδος: «Τιμούμε εκείνους που αγωνίστηκαν για κάποια όχι και τόσο αυτονόητα ιδανικά τη σημερινή εποχή»

Σήμερα τιμάμε εκείνους τους ανθρώπους του μόχθου που αγωνίστηκαν για κάποια όχι και τόσο αυτονόητα ιδανικά τη σημερινή εποχή, δήλωσε ο Πρεσβευτής της Ελλάδας στην Κύπρο Ηλίας Φωτόπουλος, μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αγωνίστηκαν για ελευθερία, για δημοκρατία, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για μια Ευρώπη καλύτερη, είπε ο κ. Φωτόπουλος.

Ανέφερε ότι μας έχουν θέσει παρακαταθήκες για μια νέα Ευρώπη της οποίας είμαστε μέλος και η Ελλάδα και η Κύπρος και έχουμε και εκεί χρέος, σημερινό χρέος.

Κατ΄ αρχήν να απομονώσουμε τα ακραία στοιχεία μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο και δεύτερο, σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, «λειτουργώντας θετικά να βοηθήσουμε την Ευρώπη και στο πλαίσιο του διεθνούς νόμου να έχει ουσιαστικές παρεμβάσεις, προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και μη ανεχόμενη άλλο χωρισμένες πρωτεύουσες».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE