ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δείξουν ΕΓΩΙΣΜΟ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μήπως και βάλουν τέλος στο… σερί της ντροπής

Να δείξουν ΕΓΩΙΣΜΟ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μήπως και βάλουν τέλος στο… σερί της ντροπής

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (31/10, 19:00) τον ΑΠΟΕΛ, στο εξ αναβολής ντέρμπι «αιωνίων» της 2ης αγωνιστικής, με τη ψυχολογία στα… τάρταρα και όλα τα προγνωστικά εναντίον της, μετά το γερό «χαστούκι» από την Πάφο το περασμένο Σάββατο.

Η εικόνα του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά το 2-0, όταν δέχθηκε… τέσσερα γκολ σε οκτώ (!) λεπτά, δεν σου επιτρέπει να γράψεις και πολλά πράγματα για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ούτε να προχωρήσεις σε βαθυστόχαστες (και άσκοπες) αναλύσεις.

Τα πράγματα είναι απλά…

Οι παίκτες της Ομόνοιας καλούνται να δείξουν – επιτέλους – (ποδοσφαιρικό) εγωισμό και να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο ντέρμπι σα να κρίνεται κάποιος τίτλος, αφού μόνο με νίκη ή έστω και με ισοπαλία, θα «ξεπλύνουν» κάπως τη ντροπή από την τεσσάρα στο παιχνίδι με την Πάφο.

Η ισοπαλία βέβαια, δεν θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως θα αποτελέσει τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας, που θα βρει την Ομόνοια με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Ο μεγάλος στόχος των «πράσινων», φυσικά, πρέπει να είναι ένας.

Το σπάσιμο του αρνητικού σερί της… ντροπής, που κρατάει από τον Μάρτιο του 2013! Ναι από τότε η Ομόνοια δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ ούτε μία φορά σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου, με τους «γαλαζοκίτρινους» μάλιστα να μετράνε ούτε λίγο ούτε πολύ… 11 (έντεκα!) συνεχόμενες νίκες παρακαλώ!

Η τελευταία φορά που το «τριφύλλι» ΔΕΝ έφυγε ηττημένο σε «αιώνιο» ντέρμπι, ήταν στις 09/11/2015, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Το ματς τελείωσε ισόπαλο 2-2 και από τότε, ο ΑΠΟΕΛ μετράει ΜΟΝΟ νίκες!

Όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην Ομόνοια, αμφιβάλλουμε αν και οι ίδιοι οι παίκτες πιστεύουν πως μπορούν να… «σπάσουν την κατάρα» στο «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ίσως, η πιθανή παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στο ΓΣΠ (δείτε ΕΔΩ), να τους δώσει το επιπλέον κίνητρο και την ώθηση που χρειάζονται, ποιος ξέρει…

Ο Άνχελ Γκόμεθ πάντως έχει καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο, με την ενδεκάδα όμως να μοιάζει με…»γρίφο», αφού αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο, ειδικά στα μετόπισθεν, όπου η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας στο… «οκτάλεπτο του τρόμου», ήταν επιεικώς… τραγική.

Η αποστολή θυμίζουμε ότι αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι… «εκλεκτοί»:

Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Κριστιάν Μανρίκε, Τζαΐλσον Αραούχο, Ίσμα Λόπεζ, Γιάννης Κούσουλος, Λουκάς Βύντρα, Φράνιο Πρέτσε, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Χόρχε Ενρίκεζ, Άλεξ Σοάρες, Τζόρντι Γκόμεθ, Κρίστιαν Μόντες, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Χριστοφή, Χουάν Αλμπίν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζίβετς, Τζαρσίνιο και Γκρίνιτς, όπως και οι Φώτη, Τζιωνής, Αντωνίου και Λόρα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top