To «τερμάτισε» το ΣΙΓΜΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To «τερμάτισε» το ΣΙΓΜΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρωτιά στο σύνολο και στην prime time ζώνη για το κανάλι του Παρισίνου.

Πρώτο κανάλι το ΣΙΓΜΑ για τον μήνα Οκτώβριο στο σύνολο της ημέρας και στην prime time ζώνη ψυχαγωγίας όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Με ποσοστό 17,5% το ΣΙΓΜΑ παραμένει κυρίαρχο κανάλι για όλο τον Οκτώβριο και πρώτο στην επιλογή των τηλεθεατών.

Στο ηλικιακό γκρουπ 18-54 που αποτελεί και το γκρουπ με το δυναμικό κοινό το ΣΙΓΜΑ είναι και πάλι πρώτο με 16,2%

Στην prime time ζώνη προγράμματος (21:00-24:00) το ΣΙΓΜΑ είναι πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, με ποσοστό 19,2%.

Στη συγκεκριμένη ζώνη υψηλά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης και στο κοινό όπου καταγράφεται ποσοστό 17,1%.

Ακολουθούν πίνακες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE