ΚΥΠΡΟΣ: Παράγγειλε παγωμένη σοκολάτα και το «do it yourself» πήγε σε άλλο επίπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παράγγειλε παγωμένη σοκολάτα και το «do it yourself» πήγε σε άλλο επίπεδο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τί ήθελε να παραγγείλει παγωμένη σοκολάτα.

Σε «άγνωστη» καφετέρια της Επαρχίας Αμμοχώστου μετέβη πολίτης για να απολαύσει τον καφέ του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι τιμές του εν λόγω υποστατικού ήταν καλές και η διακόσμηση του χώρου ωραία.

Εκεί λοιπόν αποφάσισε και παρήγγειλε κρύα σοκολάτα.

Αντί όμως να του φέρουν μια κρύα σοκολάτα, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία πιο κάτω, του έφεραν μια ζεστή σοκολάτα και ένα πιατάκι με παγάκια, για να προσθέσει στη σοκολάτα του να «κρυώσει»!

Ο εν λόγω πολίτης όμως αντιμετώπισε το πιο πάνω περιστατικό με αρκετό χιούμορ, όπως φαίνεται και στην ανάρτησή του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.