ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ο Κέρκεζ! Περιστατικό πίσω από τον πάγκο του – Τι έγινε με οπαδούς

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ο Κέρκεζ! Περιστατικό πίσω από τον πάγκο του – Τι έγινε με οπαδούς

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό ενώ απολογήθηκε για ένα περιστατικό που έγινε πίσω από τον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΛ πάνω στο άγχος του αγώνα απάντησε σε κάποιους οπαδούς πίσω από τον πάγκο (προφανώς όχι με ωραίο τρόπο) και στις δηλώσεις του ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιραόλα για την πρόκριση στο Europa League. Καταλαβαίνεις πόσο καλή δουλειά κάνει στην ΑΕΚ βλέποντας πώς παίζει η ομάδα του.

Θέλω να απολογηθώ γιατί στο πρώτο ημίχρονο έκανα ένα λάθος με κάποια άτομα πίσω από τον πάγκο. Δεν είναι του στυλ μου αυτό. Απάντησα και απολογούμαι για αυτό. Κάποιες φορές κάνεις λάθη λόγω άγχους.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις στην ΑΡΕΝΑ, μόνο ένα βαθμό είχαμε εδώ από την μέρα που έγινε το γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Νομίζω στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την ΑΕΚ εδώ, έχει πολύ καλούς παίκτες που κρατάνε τη μπάλα. Μετά η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη αλλά στο 2ο ημίχρονο ήταν 50-50 το παιχνίδι. Όποιος σκόραρε, θα κέρδιζε. Δεν είχαμε ούτε εμείς, ούτε η ΑΕΚ πολλές ευκαιρίες. Ήταν καλό παιχνίδι, με ρυθμό και στο τέλος κερδίσαμε εμείς. Ξανά ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον Συ.Φ.ΑΕΛ που ήταν μαζί μας στον δρόμο. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top