ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

Άτυχος στάθηκε ο Βραζιλιάνος «μάγος» της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα στο αποψινό ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφού τραυματίστηκε στο 90ο λεπτό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μάλιστα, αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του, αφού την επόμενη Κυριακή (11/10), οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και σίγουρα οι της ΑΕΛ εύχονται να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει επί του θέματος, απορρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί δυστοκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE