ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσα ΤΕΣΤ να περάσει ακόμα η ΑΕΛ…

Πόσα ΤΕΣΤ να περάσει ακόμα η ΑΕΛ…

Έσπασε και την (νέα) έδρα της ΑΕΚ η ΑΕΛ. Δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ιστορικό διπλό, επειδή το… βιβλίο της ιστορίας θα γράφει, ότι στις 3 Νοεμρίου του 2018, οι γαλαζοκίτρινοι με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο, νίκησαν για πρώτη φορά την ομάδα της Λάρνακας στην «Αρένα». 

Δεν νομίζουμε να έμεινε κανείς πίσω, που να αμφισβητεί ότι αυτή ομάδα έχει τα κότσια και τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχουμε διανύσει το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος, αν δεν τα καταλάβατε. 

Ακόμα και στο αρνητικό σενάριο που χάσει από τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, ούτε εκτιμούμε ότι θα έχει πρόβλημα στη διαχείριση μιας αποτυχίας ο προπονητής της. 

Καλά κάνουν μέσα από την ΑΕΛ και αποφεύγουν τις μεγάλες κουβέντες σε σχέση με το ταβάνι των στόχων τους. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες δεν κερδίζονται με τα λόγια, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Βλέπουν άλλωστε σε άλλα… στρατόπεδα στης Κυπριακής Λίγκας, πόσοι έχουν σπάσει τα μούτρα τους στη φετινή σεζόν, που δήλωναν ότι πάνε για μεγάλα πράγματα. 

Υ.Γ. Κλείνοντας να σημειώσω, ότι δεν ήμουν εξ εκείνων που… έβλεπαν την ΑΕΛ, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να είναι ικανή να μπει σφήνα στους μόνιμους διεκδικητές του τίτλου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top