«Οι δύο παίκτες της Αλκής έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ παθήσεις»

«Οι δύο παίκτες της Αλκής έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ παθήσεις»

Ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις καταγγελίες των Φραγκέσκου και Λοϊδίδη για χορήγηση ουσιών μίλησε και για τη φύση του προβλήματος των δύο παικτών.

Ο κ. Λόππας πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι η πάθηση του Παναγιώτη Φραγκέσκου είναι «διατατική καρδιομυοπάθεια» και του Παναγιώτη Λοϊζίδη «Μη συμπαγής καρδιομυοπάθεια».

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Λοϊζίδη-Φραγκέσκου – Πρόεδρος Αλκής: «Επαγγελματικές αντιζηλίες – Δεχθήκαμε ανεξήγητη επίθεση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE