ΚΟΣΜΟΣ

Αν είναι δυνατόν: Μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της στο δρόμο γιατί κουράστηκε να τα μεγαλώνει

Αν είναι δυνατόν: Μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της στο δρόμο γιατί κουράστηκε να τα μεγαλώνει

Είναι από τις ειδήσεις που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια μητέρα από την Βόρεια Καρολίνα εγκατέλειψε τα δύο της παιδιά στην  άκρη του δρόμου, γιατί «βαρέθηκε» να τα μεγαλώνει.

Πρόκειται για την 38χρονη Jennifer Westfall, η οποία εγκατέλειψε τα δύο της παιδιά,9 ετών και 19 μηνών, σε δρόμο κοντά σε δημοτικό σχολείο, με άλλη γυναίκα που έπαιρνε το παιδί της στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, να αντιλαμβάνεται το περιστατικό, να παραλαμβάνει τα παιδιά και να ειδοποιεί τις αρχές.

Η μητέρα εντοπίστηκε και στην Αστυνομία ανέφερε ότι είδε τη γυναίκα να φροντίζει τα παιδιά της και έτσι θεώρησε ότι όλα ήταν καλά και ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος για να τα εγκαταλείψει, αφού όπως δήλωσε «βαρέθηκε και κουράστηκε να τα μεγαλώνει μόνη της»

«Γνωρίζω ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Ήμουν τόσο κουρασμένη να τα μεγαλώνω μόνη μου», δήλωσε στο ABC 11. «Έχω τη δύναμη να κάνω ό,τι χρειάζεται να κάνω αλλά δεν έχω τις ικανότητες να αποκτήσω το εισόδημα που χρειάζομαι για να φροντίσω την οικογένειά μου και κανείς δεν θα με προσλάβει. Έχω πάει παντού. Και με αυτές τις κατηγορίες δεν βλέπω πως θα μπορέσω να πάρω τα παιδιά μου πίσω», κατέληξε.

Η Jennifer Westfall συνελήφθη τη Δευτέρα 29/10 στο σπίτι της στο Fuquay-Varina και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων. Αφέθηκε ελεύθερη την Πέμπτη 1/11 και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Δεκέμβριο για την εκδίκαση της υπόθεσής της.

«Νιώθω απαίσια για αυτό που έκανα, πάντα φρόντιζα τα παιδιά, αλλά ήμουν κουρασμένη, τόσο κουρασμένη» ανέφερε σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο η 38χρονη την ώρα που τα παιδιά της φροντίζουν οι κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top