«Κτύπημα» από Θύρα 9 για την ιστορική μέρα και το ΝΕΟ σύνθημα για Ομόνοια 1948! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κτύπημα» από Θύρα 9 για την ιστορική μέρα και το ΝΕΟ σύνθημα για Ομόνοια 1948! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θύρα 9 με ανάρτηση της αναφέρεται στην πρεμιέρα της Ομόνοιας 1948 και δημοσίευσε βίντεο με το νέο σύνθημα της.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Ιστορική μέρα η σημερινή, ΛΑΟΣ και ομάδα να παλέψουμε για το πρώτο μας τρίποντο.

Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον Πράσινο Λαό να είναι έγκαιρα στις θέσεις του και να ακολουθήσει κατα γράμμα τις οδηγίες των οργανωτών μας για ακόμα μια δική μας ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ παράσταση.

Στις 16:00 όλοι κεντρικο γιατί η ιστορία γράφεται από αυτούς που αντιστέκονται.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Υ.Γ- Ακούστε το πρώτο μας σύνθημα το οποίο δεν θα μπορούσε να αναφέρεται αλλού εκτός από όσους έφεραν και προώθησαν το ξεπούλημα στην αγάπης της ζωής μας. Κρατά ομως γερά μάνα, θα ανταμώσουμε ξανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE