ΞΕΦΥΓΑΝ για Μήτρογλου – Προσβλητικό σχόλιο: «Είναι γίδι και δεν ξέρω αν…»

ΞΕΦΥΓΑΝ για Μήτρογλου – Προσβλητικό σχόλιο: «Είναι γίδι και δεν ξέρω αν…»

Δημοσιογράφος στη Γαλλία ξεσπαθώνει κατά του Κώστα Μήτρογλου και αναρωτιέται αν έχει το επίπεδο ακόμα και να παίζει στον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο σκληρής κριτικής στην Μασσαλία που μετά από τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Ντιζόν, έγινε ακόμη πιο έντονη. Το σχόλιο όμως του γνωστού δημοσιογράφου Ντανιέλ Ριολό ξεφεύγει από τα όρια….

«Βλέποντας το Ραμί να σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη και να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί μπορεί να παίξει, ανέβασε και την αυτοπεποίθηση του και βοηθά την Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην… πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται… αλλά αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ», έγραψε για τον Έλληνα επιθετικό ο δημοσιογράφος του RMC SPORT.

AP Photo/Thibault Camus

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE