Θλίψη ΠτΔ - «Yπήρξε διακεκριμένος και αξιόλογος πολιτικός που υπηρέτησε την πατρίδα του από πολλά μετερίζια»
Τα συλλυπητήριά του εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του Πέτρου Μολυβιάτη.
«Θέμη μου θα με συγχωρέσεις αν κρατήσω την Άννα για την επόμενη φάση;» είπε ο Πάνος Μουζουράκης στον Θέμη Αγγελίδη για την επιλογή του να συνεχίσει με την Άννα Μιχαηλίδου.
Τότε ο Θέμης Αγγελίδης απάντησε ότι δεν τον πειράζει μιας και απόλαυσε το τραγούδι, που γι αυτόν είναι το συναίσθημα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έτοιμος για πίστα ο Παστέλης – Ο Κύπριος κομμωτής θύμισε ρεμπέτη παρά το ότι τα έχασε επί σκηνής – VIDEO
Η Άννα Μιχαηλίδου και ο Θέμης Αγγελίδης ανέπτυξαν μιαν εξαιρετική σχέση, κάτι που έκανε ακόμα δυσκολότερη την μονομαχία τους.
Δυστυχώς τον Θέμη Αγγελίδη δεν τον έκλεψε κανένας από τους κριτές.
Δείτε την ερμηνεία τους στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις