ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΛΕΙΣΕ φιλικό παιχνίδι η Ανόρθωση – Τι θα πράξει ο Στρέπελ

ΕΚΛΕΙΣΕ φιλικό παιχνίδι η Ανόρθωση – Τι θα πράξει ο Στρέπελ

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έκλεισε ένα φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη Παρασκευή, κάτι που ζήτησε ο Γιούργκεν Στρέπελ, αφενός για να διατηρηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση και αφετέρου, για να δώσει σε όλους χρόνο συμμετοχής, αλλά και για να αξιολογήσει κάποιους νεαρούς.

Εννοείται πως θα απουσιάζουν οι διεθνείς, πέρα από τους τραυματίες.

Παράλληλα, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει και κάποιες δοκιμές, που ίσως του φανούν χρήσιμες ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν ρεπό για να ξεκουραστούν και από εβδομάδας θα σηκώσουν για τα καλά τα… μανίκια στο «Αντώνης Καράς» (κυρίως μετά την επιστροφή των διεθνών), για να δουλέψουν εντατικά ενόψει του ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο αν η Ανόρθωση κερδίσει, θα δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία, προσθέτοντας τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της, στην προσπάθεια που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος για το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Κυρίας» για το φιλικό με την ΠΑΕΕΚ:

«Φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν ωστόσο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη κάρτας φιλάθλου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Κάρτα Φιλάθλου θα εκδίδεται στο Κατάστημα Αναμνηστικών τις ώρες λειτουργίας του.

Για το φιλικό παιχνίδι θα ανοίξει μόνο το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας.

Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 15:15″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top