ΠΑΤΡΑ: Συμπλοκή Κυπρίων φοιτητών με αντιεξουσιαστές - Τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΤΡΑ: Συμπλοκή  Κυπρίων φοιτητών με αντιεξουσιαστές - Τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίθεση από δεκαπέντε περίπου άτομα δέχτηκαν τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης Κυπρίων φοιτητών «Πρωτοπορία» στην Πάτρα.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Πάτρας οι Κύπριοι φοιτητές για την καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους, με αφορμή τη επέτειο στις 15 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα 15 περίπου αντιεξουσιαστών εισέβαλε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (15/11) στο στέκι των Κυπρίων φοιτητών «Πρωτοπορία» στην πλατεία Νόρμαν στη Πάτρα.

Σύμφωνα με το Patrastimes.gr ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στους θαμώνες έξω από την οργάνωση, ενώ στη συνέχεια έσπασαν τις τζαμαρίες. Στο σημείο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Υπήρξε συμπλοκή των αντιεξουσιαστών με τους φοιτητές, και οι τελευταίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν ένα άτομο, το οποίο παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE