ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος για τον 18χρονο Μάριο- Είχε μεγάλη αγάπη στις μοτοσικλέτες- Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος για τον 18χρονο  Μάριο- Είχε μεγάλη αγάπη στις μοτοσικλέτες- Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών κόπηκε το νήμα της ζωής του άτυχου Μάριου Αμανατίδη, βυθίζοντας στο πένθος τη Λεμεσό με φίλους και συγγενείς να ντύνονται στα «μαύρα» θρήνοντας το χαμό ακόμα ενός νέου παλληκαριού.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο Μάριος σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του, ήταν ένας ευγενικός και χαρούμενος νέος ο οποίος είχε μεγάλη αγάπη για τις μοτοσικλέτες. Δυστυχώς η μεγάλη του αγάπη ήταν και αυτή που τον οδήγησε στο θάνατο, αφού ο 18χρονος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου 17/11.

Ο νεαρός, επέβαινε σε μοτοσικλέτα που κινείτο στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, όταν επιχειρώντας προσπέραση σε αυτοκίνητο συγκρούστηκε βίαια στο πίσω μέρος, σύρθηκε στο έδαφος και σφηνώθηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα.

Ο θάνατος του παρά το γεγονός ότι έφερε προστατευτικό κράνος ήταν ακαριαίος, αφού μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατο του.

Έκκληση για άλλη μια φορά στους οδηγούς, στους μοτοσικλετιστές και ειδικότερα στους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δρόμο, καθώς ακόμα και ένα μικρό λάθος, ακόμα και μια απροσεξία, μπορεί να οδηγήσει στο μοιραίο.

Είναι ότι χειρότερο για μια μητέρα, ένα πατέρα, να αναγκάζεται να αποχαιρετήσει το «αγγελούδι» του, τόσο πρόωρα, πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή και να κάνει όνειρα για το μέλλον…

Αιωνία του η μνήμη….

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπείρα Φόνου στη Λεμεσό: Θαλάσσια καταδίωξη των δύο υπόπτων – Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί

Απόπείρα Φόνου στη Λεμεσό: Θαλάσσια καταδίωξη των δύο υπόπτων – Συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από το νησί

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν γύρω από την υπόθεση της απόπειρας φόνου εναντίον 36χρονου Σύριου που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου έξω από Κουρείο στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE