ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων - «Δυστυχώς χάνονται ανθρώποι τόσο άδικα» - ΦΩΤΟ&VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων - «Δυστυχώς χάνονται ανθρώποι τόσο άδικα» - ΦΩΤΟ&VIDEO

Εκδήλωση εις μνήμη των θυμάτων της ασφάλτου από την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει και φέτος την μνήμη όλων αυτών που θυσιαστήκαν στην άσφαλτο.

Η σεμνή τελετή έγινε στο χώρο ταφής του Πέτρου Σεμπάστιαν Καραπατέα στα Λατσιά και εκεί παρέστησαν η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Star Club Cyprus, ο Βοηθός Διευθυντής στο Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας Χάρης Ευριπίδου καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.

Στο σημείο υπήρξαν και οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα στην άσφαλτο.

Σε δηλώσεις του μετά την τέλεση του τρισάγιου εις μνήμη των θυμάτων ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Star Club Cyprus Τζίμης Αγγελίδης αναφέρθηκε στο ότι σκοπός της εκδήλωσης είναι η διατήρηση της μνήμης των ανθρώπων που χάθηκαν.

Όπως είπε δεν πρέπει να τους θεωρούμε στατιστικούς αριθμούς αφού είναι άτομα, ψυχές, που «άφησαν πίσω αγαπημένους και οικογένειες».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι «θέλουμε να στείλουμε μήνυμα οδικής ασφάλειας με αυτή την τελετή ελπίζοντας να συμπεριφέρονται οι οδηγοί με οδηγική συνείδηση».

Στο σημείο βρισκόταν και ο Βοηθός Διευθυντής στο Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας Χάρης Ευριπίδου που στις δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο ότι «δυστυχώς χάνουμε άτομα άδικα».

Όπως είπε «η παρουσία μας εδώ είναι κάτι που το οφείλουμε στα θύματα και στις οικογένειες τους».

Σχετικά με το έργο της Αστυνομίας είπε ότι «καθημερινά γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τα μέλη μας ούτως ώστε να τηρούνται οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς. Για να μην χαθούν άλλα άτομα τόσο άδικα». Σκοπός της Αστυνομίας είναι να μειωθούν τα άτομα αυτά στο ελάχιστο.

Στο τρισάγιο παρευρέθηκε ο τέως προϊστάμενος του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και νυν αστυνομικός διευθυντής Μόρφου, Γιαννάκης Χαραλάμπους.

Στο τέλος του τρισάγιου υπήρξε συμβολικό πέταγμα μπαλονιών «ούτως ώστε να φτάσουν στις ψυχές των θυμάτων».

https://www.youtube.com/watch?v=akbpkVPK03s

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top