ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε ο πατέρας του Αιμίλιου - Δικάζεται ο δικηγόρος που αθώωσε αρχικά την Έφη - «Ας μείνουν με τις δικές τους τύψεις» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε ο πατέρας του Αιμίλιου - Δικάζεται ο δικηγόρος που αθώωσε αρχικά την Έφη - «Ας μείνουν με τις δικές τους τύψεις» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τοποθετήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο πατέρας του αδικοχαμένου Αιμίλιου Ιωάννου, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2007, σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό, με αφορμή την επανεκδίκαση του πρώτου συνηγόρου υπεράσπισης της Έφης Ηροδότου, που αθώωσε την πελάτισσά του.

Σύμφωνα με την δημοσίευση του κ. Πάμπου Ιωάννου, την Δευτέρα (19/11) επανεκδικάζεται ο πρώτος συνήγορος υπεράσπισης της Έφης Ηροδότου, υπεύθυνης (βάσει απόφασης δικαστηρίου) για το χαμό του Αιμίλιου.

Όπως σημειώνει ο κ. Ιωάννου: «Η απόφαση της επανεκδίκασης του τότε, συνηγόρου υπεράσπισης για την όποια πιθανή συνέργεια του στον επηρεασμό της δικαιοσύνης, γίνεται κατόπιν απόφασης του Εφετείου που πρόσφατα έχει εκδοθεί».

«Σήμερα, συνειδητά, αποφάσισα να παραμείνω με όλες εκείνες τις καλές και κακές στιγμές που πέρασα και περάσαμε στα 17 τόσα χρόνια που ήταν στη ζωή μας ο Αιμίλιος μας και θα συνεχίσει να παραμένει μαζί μας όπου και αν βρίσκεται», συμπληρώνει.

«Όσοι και όποιοι είχαν τη δική τους αρνητική εμπλοκή στην υπόθεση ας μείνουν με τις δικές τους τύψεις για τη δική τους συμπεριφορά», καταλήγει.   

Να θυμίσουμε ότι η Έφη Ηροδότου μετά από χρόνια φυγοδικίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ελλάδα και στην συνέχεια εκδόθηκε στην Κύπρο όπου δικάστηκε για πρόκληση θανάτου εξαμελείας. Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και ποφυλακίστηκε με Προεδρική χάρη τον Μάρτιο του 2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top